Home            Over ons           Werkwijze            Assortiment            Service              Hoorshop.nl            Contact


 

Mijn naam is Peter Vegt.Ik woon in Vlaardingen. Mijn twee zonen en dochter wonen al op zichzelf. Verder heb ik nu twee kleinkinderen van mijn oudste zoon. Ik ben voor mezelf begonnen op 1-7-1981 als Opticien/Optometrist. In dat optiek bedrijf werden ook hoortoestellen gedaan, dus ben ik daar toen ook mee begonnen. Al die jaren met veel liefde uitgevoerd. Nu eigenaar van Hoorstudio Strating waar Rob van Esch directeur is en mede-eigenaar en alle zaken prima regelt. De derde vestiging hebben we gerealiseerd in Sliedrecht. Ook een hele mooie winkel, super stil in de aanpaskamers en ook heel veel ervaring bij de medewerkers. Ik ben trots op het niveau waarop wij met z'n allen de slechthorende klant helpen en werk met veel plezier af en toe een dag mee.

Op dinsdag werk ik in de vakanties in Alphen aan den Rijn en op vrijdag middag ben ik meestal in Sliedrecht te vinden.

Neem contact met me op via peter@hoorstudiostrating.nl of bel me op 0172-474242

   

Mijn naam is Robbie van Esch, Getrouwd en vader van 5 kinderen. Sinds 1997 ben ik werkzaam bij Hoorstudio Strating. Begonnen bij Kees Strating als Leerling audicien en in de jaren doorgeleerd en zo door gegroeid tot Vakbekwaam Audicien en Directeur van Hoorstudio Strating. En vanaf 01-01-2013 mede-eigenaar. Het vak Audicien is en blijft enorm in beweging. Enerzijds de technieken die steeds beter worden en ons steeds meer mogelijkheid geven om onze cliŽnten optimaal te laten verstaan, en connectiviteit met randapparatuur en internet. Anderzijds de regels van de zorgverzekeraars en de bezuinigingen vanuit de regering. Mijn uitdaging is om onder alle omstandigheden de optimale zorg en kwaliteit te leveren. We gaan voor de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Ik werk het grootste deel van de week aan de Wilhelminalaan. Enkele maandagen ben ik werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis in Alphen aan den Rijn. Op woensdag werk ik aan de Sterrenlaan als Roel in de buitendienst zit.

Neem contact met me op via 
rob@hoorstudiostrating.nl 
of bel me op 0172-474242

   

Mijn naam is Roel van Holstein en al meer dan 13 jaar Audicien bij Hoorstudio Strating.Ik werk voornamelijk aan de Sterrenlaan en doe ook de huisbezoeken en zittingen in de verzorgingshuizen.

Met name het contact met de mensen en het adviseren om samen met de slechthorende te zoeken naar een goed hulpmiddel spreekt mij aan in dit vak.

Mij zal je altijd aan de Sterrenlaan vinden. Behalve op woensdag, dan bezoek ik mensen thuis en heb ik zitting bij van der Sluijs Optiek in Hazerswoude-Dorp.

Neem contact met me op via 
roel@hoorstudiostrating.nl 
of bel me op 0172-501 822

   

Mijn naam is Mark Remijnse en ik woon in Ridderkerk. Ik ben getrouwd en vader van vier kinderen, een rijke zegen. Sinds juli 2016 ben ik het team in Sliedrecht komen versterken. De inzet voor onze klanten staat centraal. Wij bieden hooroplossingen en luisteren is ons vak. Trots ben ik dan ook, om onderdeel te zijn van dit sterke team, dat kennis en ervaring heeft.

De hele week ben ik te vinden in Sliedrecht met uitzondering van de donderdag.

Neem contact met me op via mark@hoorstudiostrating.nl of bel me op 0184-411193
   
Mijn naam is Simone van Leeuwen. Ik werk sinds 2001met veel plezier bij hoorstudio Strating op maandag, dinsdag en donderdag.
Samen met mijn collega Sandra werk ik achter de balie op de Wilhelminalaan en ben het eerste aanspreekpunt voor u als klant.

Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag in de Wilhelminalaan te vinden.

Neem contact met me op via simone@hoorstudiostrating.nl
of bel me op 0172-474242
   
Mijn naam is Sandra Versluis, getrouwd en woon in Langeraar, als u binnenkomt op ons filiaal aan de Wilhelminalaan ben ik vaak het eerste gezicht dat u tegenkomt. Samen met mijn collega Simone beheer ik de receptie. Het beantwoorden van de telefoon en het maken van uw afspraken zijn een van mijn taken. Daarnaast verzorg ik graag uw kopje koffie of thee en doe een stukje van onze administratie. Ook voor het onderhoud van uw hoortoestel een kleine reparatie kunt u bij mij terecht. Op 1 april 2005 ben ik in dienst gekomen van Hoorstudio Strating. Wat ik zo leuk vind aan mijn baan is het contact dat ik heb met de klanten. Ik hoop dit werk dan ook nog vele jaren te blijven doen.
Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag in de Wilhelminalaan te vinden.

Neem contact met me op via sandra@hoorstudiostrating.nl
of bel me op 0172-474242
   
Ik ben Petra Henkes en werk alweer bijna 3 jaar voor Hoorstudio Strating. In de jaren negentig ben ik begonnen bij Kees Strating aan de Oudshoornseweg en heb ik geruime tijd meegedraaid aan de Wilhelminalaan. Na een uitstap van 8 jaar heb ik weer mijn plek bij Hoorstudio Strating weer gevonden en wel op de Sterrenlaan. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van facturen, declaraties aan de zorgverzekeraar en het maken van afspraken voor de audicien en het helpen van klanten in de winkel.
Kortom een leuke en vaak een dankbare baan die ik makkelijk tot aan mijn pensioen zou willen doen.

Ik ben van dinsdag tot en met donderdag aan de Sterrenlaan te vinden.

Neem contact met me op via petra@hoorstudiostrating.nl
of bel me op 0172-501822
   

Mijn naam is Eveline Kessing en ik woon in Tilburg.
Ik ben ruim 13 jaar audicien en werk al enige jaren bij dit mooie bedrijf in Sliedrecht. Het contact met mensen, de revalidatie van het gehoor, de zorg en begeleiding hierin met de huidige techniek en mogelijkheden boeien mij nog steeds enorm. Het is een turbulente tijd waarin de regels van de zorgverzekeraars steeds veranderen en beperken maar samen met onze client willen we naar de best mogelijke oplossing streven. Dat is voor mij de uitdaging en wil bij onze klanten graag het gevoel achterlaten dat ze bij ons echt gehoord en geholpen worden.

Neem contact met me op via eveline@hoorstudiostrating.nl
of bel me op 0184 411 193

   
Mijn naam is Sylvia de Jong, en ik woon in Sliedrecht Sinds 1997 ben ik werkzaam in de audicienswinkel, waar ik verschillende cursussen heb gevolgd.

In februari 2012 is de winkel in Sliedrecht geopend waar ik met veel plezier 3 dagen in de week werk.
Samen met Wilma werk ik achter de balie en ben uw eerste aanspreekpunt.

Neem contact met me op via sylvia@hoorstudiostrating.nl
of bel me op 0184 411 193
   
Mijn naam is Wilma Koster en werk sinds eind 2011 bij Hoorstudio Strating. Daarvoor heb ik als adviseur gewerkt bij Oorakel, een informatiecentrum voor slechthorenden en doven. Daar gaf ik o.a. informatie over hulpmiddelen die er zijn voor slechthorenden en doven. Samen met mijn collega Sylvia beheer ik de balie van onze vestiging aan de Gantelweg in Sliedrecht. Als u bij ons de winkel binnenkomt of naar ons belt dan ben ik op maandag, woensdag en vrijdag het eerste aanspreekpunt. Ik ontvang de klanten, maak afspraken en zorg voor een lekker kopje koffie of thee. Ook voor het onderhoud van het hoortoestel, kleine reparatie en vragen over hulpmiddelen kunt u bij mij terecht. Een afwisselende baan in een winkel waar de zorg voor de klant centraal staat!

Neem contact met me op via wilma@hoorstudiostrating.nl
of bel me op 0184 411 193
   
 

Onze winkels

Zittingsadressen

Het Team

Vacatures

Tevredenheidonderzoek
 

 

 

 


Wij zijn aangesloten bij Volg ons Bezoek ook