Home            Over ons           Werkwijze            Assortiment            Service              Hoorshop.nl            Contact


 

 

PERSBERICHT

 


Driehoorne organiseert Meet & Greet dag op 6 september
Bijzondere open dag met een afwisselend programma voor bewoners en omwoners van Driehoorne, maar ook voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn.


Alphen aan den Rijn 14 juli 2017 – Driehoorne organiseert op woensdagmiddag 6 september een Meet & Greet dag. Deze middag staat volledig in het teken van ‘elkaar ontmoeten’ in en rondom Driehoorne. Met een afwisselend programma voor jong én oud, voor bewoners en omwoners van deze serviceflat én voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn, hoopt Driehoorne een brug te slaan.


“De focus van deze dag ligt letterlijk op ‘Meet & Greet’”, aldus Sita Tjepkema directeur van Driehoorne. “Veel mensen kennen Driehoorne alleen van de woningen die worden aangeboden aan mensen vanaf 55 jaar. Maar er worden ook tal van faciliteiten en diensten aangeboden, die niet alleen de bewoners in staat stellen langer zelfstandig te wonen, maar die ook toegankelijk zijn voor andere inwoners van Alphen aan den Rijn. Denk aan de supermarkt, de kinderopvang, therapieën, het restaurant etc.. Al deze bedrijven zullen zich gedurende deze dag ook presenteren.”


De deuren van Driehoorne en alle daarin gevestigde bedrijven en instanties worden op woensdag 6 september wijd opengezet voor een breed scala aan binnen- en buitenactiviteiten voor alle leeftijden. Er is een appeltaart wedstrijd, een scootmobiel parcours, er zijn demonstraties op het grote podium, marktkraampjes, kinderactiviteiten, gezondheid checks en in samenwerking met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid kunnen kinderen deelnemen aan clinics van verschillende sportclubs uit Alphen, zoals voetbalclub ARC, Hockeyclub HCA, Korfbalvereniging Tempo en vele anderen.  Uiteraard ontbreekt de catering niet. De dag wordt feestelijk afgesloten met een Happy Hour.


Over Driehoorne
Driehoorne verhuurt 364 appartementen aan huurders vanaf 55 jaar. Rondom Driehoorne worden tal van faciliteiten en diensten aangeboden die ouderen in staat stellen langer zelfstandig te wonen.


Meer informatie:
Sita Tjepkema
s.tjepkema@driehoorne.nl
www.driehoorne.nl
 

 

 

 

 


Wij zijn aangesloten bij Volg ons Bezoek ook