Home            Over ons           Werkwijze            Assortiment            Service              Hoorshop.nl            Contact


 

O V E R I G E    A R T I K E L E N

> B a t t e r i j e n
Hoorstudio Strating leveren hoogwaardige batterijen van het merk Rayovac voor alle type hoortoestellen. De ZL10 (geel), ZL312 (bruin), ZL13 (oranje), ZL675 (blauw) en de nieuwe ZL675 Cochlea voor een CI. De batterijen van Rayovac staan gerant voor optimale betrouwbaarheid en een lange levensduur. 
U kunt op ieder tijdstip bij ons binnen lopen om de batterijen aan te schaffen. 
Vraag in de winkel naar onze batterij-acties!

> S c h o o n m a a k   a r t i  k e l e n
Voor optimale prestaties van het hoortoestel en de hygiŽne is het van belang uw hoortoestel goed te onderhouden en te reinigen. Hiervoor zijn verschillende producten te verkrijgen.
Voor het acryl oorstukje maken we gebruik van een reinigingsset met behulp van een bruistablet. Het oorstukje wordt (Ďs nachts) in een badje met lauw water en een bruistablet gestopt en ziet er na goed afspoelen en doorblazen weer als nieuw uit. Het reinigen van de oorstukjes moet regelmatig gebeuren.
Voor in-het-oor hoortoestellen leveren wij reinigingsdoekjes of reinigingsspray. Voor hoortoestellen zijn er meerdere systemen die ervoor zorgen dat zij goed schoon blijven en dus goed blijven functioneren (het preventief reinigen). Hoortoestellen zijn zeer gevoelig voor vocht en vuiligheid. Om die reden is het verstandig droogmiddelen te gebruiken. Hier hebben we verschillende types voor. Simpele systemen en meer geavanceerdere systemen. 
Als u niet veel hinder heeft van vocht is het nog steeds verstandig om droogmiddelen te gebruiken. Hiervoor kunt u gebruik maken van droogtabletten. Een droogtablet wordt in een afgesloten bakje gestopt waarin u Ďs avonds het hoortoestel, zonder batterij, kunt opbergen. De tablet zuigt het vocht zo goed mogelijk uit het hoortoestel. Na een bepaalde vaste periode is deze droogtablet verzadigd en moet deze vervangen worden.
Als dit niet voldoende is er nog het droogkussen. Dit systeem werkt met een warmluchtcirculatie. Het hoortoestel wordt in het kussen gelegd en de stekker stopt u in een wandcontactdoos. 
Nu zal het kussen het hoortoestel doormiddel van warme lucht drogen. Dit systeem is zowel in een kussen als in de vorm van een klein doosje verkrijgbaar. Voor een optimaal onderhoudt en drogen van het hoortoestel leveren wij de Dry and Store Box. 
Dit is het meest geavanceerde droog/reinigingssysteem dat er momenteel op markt is. Dit systeem is een combinatie van de bovenste 2 systemen. Er zit een groter droogtablet in, ongeveer 5 keer zo groot als een regulier tablet. En er gaat ook een warme lucht circulatie doorheen. Dit systeem heeft als extra voordeel dat er ook een UV lamp in zit. Deze zorgt ervoor dat 98% van de bacteriŽn op het hoortoestel en de oorstukjes gedood worden. Dit kan irritaties in het oor verminderen. Onderzoek wijst uit dat er 50% minder reparaties voorkomen bij het gebruik van dit systeem.

> G e Ô r r i t e e r d e   o r e n
Zorgt het dragen van het hoortoestel of de afsluiting van het oor voor irritaties? Dan zijn de gepatenteerde Miracell druppels voor u een uitkomst. Deze speciaal ontwikkelde druppels werken heel goed tegen jeuk en irritatie. 

Al deze systemen staan bij ons in de winkel en hier kunt u altijd naar vragen. Voor prijzen en meer informatie nodigen wij u graag uit in onze winkel.

 Hoortoestellen algemeen

Hoortoestellen soorten

Gehoorbescherming

Hulpmiddelen communicatie

Hulpmiddelen Radio en TV

Overige artikelen

 

 

 

 


Wij zijn aangesloten bij Volg ons Bezoek ook