Home            Over ons           Werkwijze            Assortiment            Service              Hoorshop.nl            Contact


 

Het eerste en enige 100% onzichtbare gehoorapparaat ter wereld dat natuurlijk geluid levert

 

Of u nu naar het strand gaat, klanten ontmoet of de Kilimanjaro beklimt, met Lyric™ hoort u alles wat u moet horen.
Lyric heeft een exclusieve batterijtechnologie en vochtbescherming, dus presteert het 24/7 gedurende vele maanden achter elkaar in dagelijkse activiteiten zoals douchen, sporten en slapen.**
Na de plaatsing vergt het geen moeite meer, zodat u mogelijk zelfs vergeet dat u een gehoorapparaat draagt. En dat is juist het punt. Gehoorverlies mag u niet tegenhouden, ook uw hooroplossing niet.

Welkom bij Lyric, een andere manier om beter te horen.

 

 

Een revolutie in hoortechnologie

De oorspronkelijk opdracht van de uitvinders van Lyric was om de best mogelijke hooroplossing te creëren.
Ze wisten dat een geweldige geluidskwaliteit cruciaal was en dat hoe dichter een apparaat bij het trommelvlies kon komen, hoe natuurlijker het geluid zou klinken.

Maar om een overtuigende geluidskwaliteit en comfort te bereiken, moest het team van KNO's en ingenieurs van Lyric de bestaande limieten van akoestiek, verwerking en stroomtoevoer doorbreken.
 
Tegenwoordig maakt Lyric gebruik van geavanceerde micro-engineering die de natuurlijke vorm van het oor optimaal benut om geluid op te vangen en te versterken met minimale bewerking.
 

Met Lyric komt geluid via de oorschelp naar binnen en verplaatst het zich op een natuurlijke manier naar het trommelvlies, wat zorgt voor puur, prachtig geluid.
 

Het doet dit maandenlang achtereen zonder dat de batterij vervangen moet worden of dagelijks onderhoud nodig is, dankzij de gepatenteerde mechanismen voor vochtbescherming en ademende materialen en dit alles volledig uit het zicht.

Voor meer informatie over onzichtbaar, ongelofelijk horen met Lyric maakt u een Lyric-afspraak.

Download hier de Lyric brochure

 

 

 


Wij zijn aangesloten bij Volg ons Bezoek ook