Home            Over ons           Werkwijze            Assortiment            Service              Hoorshop.nl            Contact


 

T V   +   R A D I O

Staat de televisie te hard? 
Een probleem wat nog veel te veel voorkomt. Zit u rustig naar een televisieprogramma te kijken, krijgt u van uw partner een opmerking of staat de buurman voor de deur. 
Om alles te kunnen verstaan moet de televisie wat harder voor u. 
Om dit probleem op te lossen zijn er een aantal hulpmiddelen mogelijk die wij hier kort beschrijven.

> E e n   r i n g l e i d i n g
Op uw televisie en/of radio wordt een klein kastje aangesloten (de ringleiding versterker). Rondom in de woonkamer wordt een dun draadje langs de plint gemonteerd. Als u televisie kijkt kunt u het hoortoestel inschakelen op de ringleiding. Ook wel T-stand genoemd. Nu ontvangt u het signaal vanaf de televisie direct op het hoortoestel. Zelfs wanneer het volume van de televisie geheel uit staat verstaat u het programma nog prima.

> S e n n h e i s e r s e t
Een alternatief voor de ringleiding is de Sennheiserset. Deze set bestaat uit een zender die wordt aangesloten op de televisie. 
De ontvanger (kinbeugel of neklus) hangt u om en u kunt de televisie perfect horen. De verbinding tussen zender en ontvanger zijn draadloos en zowel als infra-rood of als FM ontvanger te verkrijgen.De ontvanger met de neklus werkt ook via de ringleidingstand van de hoortoestellen. Hierbij kijkt u, ten opzichte van de kinbeugel, televisie met de hoortoestellen in het oor.

Voor een demonstratie, verdere informatie of folder materiaal bent u van harte welkom.

 

 

 Hoortoestellen algemeen

Hoortoestellen soorten

Gehoorbescherming

Hulpmiddelen communicatie

Hulpmiddelen Radio en TV

Overige artikelen

 

 

 

 


Wij zijn aangesloten bij Volg ons Bezoek ook