Home            Over ons           Werkwijze            Assortiment            Service              Hoorshop.nl            Contact


 

H O O R T O E S T E L L E N

Er zijn heel veel verschillende soorten hoortoestellen.
Iedere fabrikant brengt jaarlijks diverse modellen uit.
Maar ook door het gebruik van verschillende technieken is er een grote diversiteit.

Bij Hoorstudio Strating leveren wij alle merken en typen hoortoestellen die op de markt beschikbaar zijn. Ook zoeken wij over de hele wereld naar nieuwe typen en uitvoeringen van hoortoestellen om ons assortiment zo volledig mogelijk te houden. Omdat ieder individu zijn eigen wensen en levensstijl heeft en er veel verschillende vormen van gehoorverlies zijn is een breed assortiment van groot belang. Een hoortoestel en het gehoor zijn erg persoonlijk en een ieder ervaart geluid dan ook op zijn eigen manier. Wat voor de een hard of onaangenaam is klinkt voor een ander juist prettig.

Sinds halverwege de jaren 90 is de digitale techniek ook de overhand isgaan nemen in de hoortoestellen en is de ontwikkeling van hoortoestellen in een vogelvlucht geraakt. Dit houdt in dat nog steeds nieuwe typen hoortoestellen en technieken worden aangeboden op de markt. Onze audiciens volgen daarom met regelmaat bij- en nascholingen om van alle mogelijkheden volledig op de hoogte te blijven. Met deze technieken zijn wij steeds beter in staat om problemen als verstaan in een rumoerige omgeving en (mobiel)telefoneren aan te pakken en te verbeteren. Wij nodigen u graag in onze winkel uit om u deze technieken aan u te demonstreren en u te informeren over alle moderne mogelijkheden.

Bij de juiste keuze van een hoortoestel komt dan ook het een en ander kijken. Vandaar dat wij samen met u om de tafel gaan zitten om in een intake gesprek het een en ander door te nemen. We moeten rekening houden met uw wensen, uw levensstijl en luistersituaties, de anatomie van uw oor, de kosten en de vergoedingsmogelijkheden. Door dit allemaal goed te bespreken tijdens dit eerste bezoek maken we samen met u een goede keuze voor een hoortoestel.

Meer hierover kunt u lezen bij "Werkwijze"Hoortoestellen algemeen

Hoortoestellen soorten

Gehoorbescherming

Hulpmiddelen communicatie

Hulpmiddelen Radio en TV

Overige artikelen

 

 

 

 


Wij zijn aangesloten bij Volg ons Bezoek ook