Home            Over ons           Werkwijze            Assortiment            Service              Hoorshop.nl            Contact


 

H O O R T O E S T E L    V E R Z E K E R I N G
 

U kunt uw hoortoestellen bij ons verzekeren tegen verlies en diefstal. De polis gaat uit van een gebruiksduur van 5 jaar. Daarna ligt, gezien de ontwikkeling van het gehoor en de vooruitgang van de techniek, een nieuwe aanpassing meer voor de hand. Bovendien heeft u na 5 jaar weer recht op een vergoeding uit de basisverzekering.

De eerste twee jaar worden hoortoestellen onder garantie gerepareerd. In de drie daarop volgende jaren gelden afspraken met de zorgverzekeraar over de vergoeding van reparaties. Echter wanneer u uw hoortoestel binnen die 5 jaar verliest, wordt het vervangende hoortoestel niet vergoed en komt het dus geheel voor eigen rekening.

 

Vaak denkt men dat een hoortoestel niet snel verloren wordt, maar er zijn voorbeelden te over waar dat toch gebeurde. Soms door een onoplettendheid, bij een val van de fiets, in een stortbui of bij het afzetten van een capuchon. Soms als men het toestel om te telefoneren of in een lawaaiige omgeving uit het oor haalt en in de borstzak doet om het overhemd vervolgens mee te geven aan de wasserij. 
 

Hoorstudio Strating werkt samen met De Haan en Buis Verzekeringen. Deze maatschappij heeft een speciale verzekering ontwikkeld voor hoortoestelgebruikers. De premie is gerelateerd aan de aanschafwaarde van het hoortoestel. In onze winkels ligt brochure waarin u de voorwaarden kunt lezen.

 Gratis hoortest

Nazorg contract

Hoortoestel verzekering 

 

 

 


Wij zijn aangesloten bij Volg ons Bezoek ook