Home            Over ons           Werkwijze            Assortiment            Service              Hoorshop.nl            Contact


 

Hoorshop.nl bestaat uit een klein team van enthousiaste medewerkers die u een breed assortiment aan moderne en andere geavanceerde hulpmiddelen bieden. Onze jarenlange ervaring in het leveren en aanpassen van hoortoestellen en hulpmiddelen heeft onze kennis op dit gebied doen vergroten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die het leven van de slechthorende makkelijker en comfortabeler maakt. Steeds meer leveranciers steken meer tijd en moeite in het ontwikkelen van hulpmiddelen die aan alle eisen van deze tijd voldoen. 

In de tijd waarin communiceren een steeds belangrijkere rol speelt is het van belang dat de consument op een eenvoudige manier moet kunnen beschikken over de informatie van wat er allemaal mogelijk en leverbaar is.
In onze winkel hebben we ervaren dat er nog een heleboel consumenten rondlopen die onvoldoende op de hoogte zijn van wat er allemaal mogelijk is. Door deze hulpmiddelen aan te bieden via onze shop hopen we meer consumenten te bereiken met alles wat er op de markt is en hierdoor beter te kunnen helpen. 

 Onze winkels

Zittingsadressen

Het Team

Hoorshop.nl

Vacatures


 

 

 

 


Wij zijn aangesloten bij Volg ons Bezoek ook